Fedeles Kupa Versenysorozat

2018-2019

 Döntő


Varga Eszter (Ron Callo)

 

 

 


Karakás Dóra (Bingó)

 

 

 

 

Varga Eszter az ifjúsági, Karakás Dóra a felnőtt, a Leon-Cavallo SE pedig a csapat kategória győztese a 2018-2019. évi feles kupasorozatban!
Domaszék,  2019. március 9.

Az idén első alkalommal megrendezett Csongrád Megyei Fedeles Díjugrató versenysorozat fináléja március 9-én, szombaton került megrendezésre Domaszéken, az Equest Sport fedeles lovardában.

A négy lehetséges kategória közül háromban is Leon-Cavallo siker született. A negyedik - kezdő lovas - kategóriában is lett volna éremesélyes versenyzőnk Sehter Sára személyében, sajnos közben Ő kinőtte a kezdő lovas kategóriát, így a döntőn már nem indulhatott a Kupáért.

A három versenyből álló sorozatban (Mórahalom, Balástya, Domeszék) az ifik között Varga Eszti (Ron Callo) és a Leon-Cavallo SE csapata is úgy várta a döntőt, hogy "csak" kizárás nélkül kellett teljesíteni a fordulót, hiszen a  döntőre már csak egyedül maradtak "állva" a versenyben. Mindkét esetben sikerült teljesíteni a célt, így Eszti és a csapat is (Sehter Sára, Karakás Dóra, Varga Eszter és Ferenci Richárd) megszerezet a Kupát.

A felnőtt kategóriában a döntőre két lovas - Karakás Dóra (Bingó) és Ferenci Richárd (Akadémia Pennelopé Cruz) - maradt versenyben, és Dóri hibátlan míg Richárd 6 hibaponttal teljesítette az Unyatinszky József által épített, döntőhöz méltó színvonalú 110cm-es pályát, így Ő lett a kategória Győztese.


Varga Eszter (Ron Callo), Ferenci Richárd (Penny) és Karakás dóra (Bingó) valamint Szasza (SzabóIldikó)

 

A Csongrád Megyei Lovas Szövetség cikke